Martie

Prinsă în cea mai intensă lună trăită până acum, am reușit, printr-o întâmplare aiurită, să uit, deși am dat-o în postări zilnice, să uit, așadar, să-mi scriu postarea lunară. Postarea despre luna martie vine acum, la început de aprilie. Oarecum e o țeapă luată și de mine și de cititorii care n-au observat, dar consider că 1 aprilie e o zi numai bună pentru o confuzie de lună. Dar nu e păcăleală ce vă voi spune mai jos despre luna asta.

Categoric a fost o lună plină, dar una în care am avut timp de mine și  chiar și de blog. M-am mutat, mi-am schimbat cuibul, am lăsat oameni în urmă, dar am reușit să mă împac oarecum cu trecutul. Cu unii care mă lovesc în continuare, n-am să mă împac nicicând, iar astea-s chiar vorbe lipsite de ură. Totodată, mi-am găsit și un cuib nou deși am fost nevoită să stau la trei iezi o vreme. Și chiar de ziua mea, am semnat actele pentru un job, primul cu acte în regulă de pe lista ozeneului.

Luna Martie a fost, după cum se pare, luna în care m-am jucat de-a omul mare, cel care colorează rostul desenat de mine până acum. A fost luna în care am avut timp să-mi sărbătoresc berbecii, mai puțin pe mine. Și luna când am reușit iar să fiu în trei zile în patru orașe sau trei zile pe munte fără prea multe tehnologii prin preajmă. Luna în care am cunoscut cei mai mulți oameni noi și cam faini de până acum. Și când am mers singură la un concert mirific, dar prea scurt. A fost o lună pentru mine, e drept. Și-am să continui să croșetez un an întreg așa.

Și chiar m-aș mai lungi cu scrisul, că luna mi-a fost completă, oamenii faini aproape, iar părinții cel mai de încredere sprijin, însă parcă tastele mi se strâmbă sub degete sătule de cât le-am bătut în ultima perioadă. Totuși, chiar de e 1 azi, eu tot îmi propun o lună faină de primăvară cu postări zilnice.

Diana Written by:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *