#timisoaranoastra part 2

Anul trecut am venit curioasă la Timişoara, cu ocazia #timisoaranoastra 1, ca să o descopăr sau să o cunosc mai bine, că ceva idei şi vizite fugare tot aveam eu. Eram pe atunci tare interesată, fiind unul dintre oraşele în care mi-am dorit la un moment dat să locuiesc, dar nu a fost să fie, nu atunci.

Între timp, drumul alegerilor ciudate m-a adus în Timişoara. S-au adunat deja câteva luni de când locuiesc aici, am văzut diverse părţi ale oraşului, însă o redescoperire turistică, mai ales una ce aduce şi locuri noi de văzut (pe unde probabil n-am ajuns nici când m-am tot rătăcit) şi lucruri noi de aflat, e mereu binevenită.

ceva terasa prin Unirii, Timisoara, august 2010

#Timisoaranoastra partea a doua, eveniment organizat tot de CristinaTM şi Nebuloasa (da, fetele cu #timisoaranoastra 1 si PRbeta), face ca relaţia mea cu oraşul să devină una circulară, dar despre asta într-un alt episod.

Şi pentru că cel mai bine în Timişoara m-am simţit când am fost turist, aştept cu interes să iau oraşul la talpă alături de foarte mulţi bloggeri de aici şi din alte oraşe ale ţării.

Plimbarea pe cărările Timişoarei va avea loc sâmbătă, 30 iulie şi începe la ora 8:45 din faţa aceluiaşi punct de reper, Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

LE: poze de anul trecut.

#TimisoaraNoastra e un proiect prezentat de Bere Timisoreana şi susţinut de Hotel Timisoara. Parteneri: MareeaLucas Super SandwichSkoda Timsoara şi Pizzeria Rustica. Ghidul nostru va fi Dan Caramidariu, iar voia bună de seara vine de la Trabucuri.com.  

Diana Written by:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *