Ochiul cere lumină, urechea cere Travka!

Hălăduiam încotro nici eu nu mai știu unde pe străzile orașului de care mi-era dor, ochii mi se înălțau curioși și luau la rând clădirile, le verificau parcă decorul, se asigurau printre gene că totul e ca înainte, când, ca să nu fie vai de picioare, s-au coborât la nivelul realității și destul de mare le-a fost mirarea, dar și mai mare bucuria, când le-a răsărit în cale asta:

Orice-ar fi, oricum ar fi și oricum mi-ar fi, dacă e Travka în orașul acesta [în cazul de față – Cluj], trebuie să fac cumva să fiu și eu. Fie c-am pornit de la Sibiu și-am prins jumătate de concert, fie că m-am luat singură și am savurat fiecare notă cu un entuziasm surprinzător, fie c-am făcut un drum de opt ore pe tren și n-am mai prins nici măcar bis-ul, când vine vorba de energia transmisă de un concert Travka, ozeneul își revine din orice stare și începe să funcționeze cu spor.

Travka există! Mi s-a (re)confirmat în prima seară de New Wave Fest din Irish Music & Pub, iar dacă toate vor fi bune și frumoase, toamna asta îi voi asculta din nou, tot la Cluj, pe 18 noiembrie, de data asta în Flying Circus (concert la care aș vrea să aud lumini).

Tura asta m-am bucurat mai mult de piesele noi ale trupei, le-am ascultat cu mai multă atenție!, mi-a făcut bine să fiu parte din mulțimea de oameni care n-ar mai fi lăsat trupa să părăsească scena, am profitat de concert pentru a alunga tot ceea ce mă ține departe de mine, deși tot “Urban Violent” a fost piesa după care-am tânjit mai mult.

Dar după cum foarte bine spunea cineva, Travka tratează! Am țopăit pe Zgârba și Ceva mi s-a rupt, în timp ce, la celălalt capăt al “firului”, cineva asculta cu încântare melodiile, că nu m-am putut abține în a-mi suna oamenii dragi și iubitori de Travka.

* “Existați!”, și-a îndemnat George publicul, după un concert cum numai Travka știe să ofere. Iar pe lângă versurile trupei care te-ndeamnă oarecum la disecat, la final de desfătare muzicală, solistul a aruncat o altă pastilă: “Fiți deștepți și nu uitați: sfârșitul lumii e atunci când muriți!”

 

Diana Written by:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *