Ceva despre geți

Octavian Repede este un om interesant. Pe lângă faptul că e soțul unei tipe care a contribuit la “creșterea” mea ca om care dă cu pana, mai e și un tip foarte ambițios, fără ca să-și dea seama asta în primul moment al oricărei zile. A făcut deja un film, care m-a convins să realizez un portret cu omul din spatele proiectului “Draco – chipurile de piată”. Și foarte mare mi-a fost bucuria când am primit zilele trecute pe mail, următoarele rânduri:

DRACO-chipurile de piatra” s-a finalizat dupa 1 an si jumatate.
Filmul expune intr-o maniera originala, neprotocronista sau in legatura cu fenomenul daco-traco maniac, o portretizare a vechilor locuitori ai spatiului romanesc. Productia contine imagini deosebite de la Vatican, Roma, cetatile dacice patrimoniu UNESCO din Muntii Orastiei,de pe cursul Dunarii, Marea Neagra, Adamclisi, sau statui de daci realizate de sculptori romani putin cunoscute, etc.

Documentarul se constituie intr-o intriga a spectatorului referitoare la inca enigmatica si pasionala civilizatie daco-geta.

Trailerul producției ce conține teme precum marte, viziune asupra morții și a vieții etcetera, puteți să-l vedeți mai jos și, dacă vă convinge, să transmiteți mai departe:

pagina de facebook

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *