Vremea okeanelor

Travka revine la Cluj! Travka revine pe album și face o treabă foarte interesantă. Au împărțit “okeane”… să-i auzim mai bine, la concertele de lansare a noului album, susținute prin țară. Vineri o să înCânte și la Cluj, iar un fan norocos va primi un album pe care va trebui să-l dea din ureche-n ureche, până departe, să se-audă peste tot.

Cele cinci albume împărțite de Travka se vor aduna, sper să țină cont de asta cei ce le au în mână și boxe, în OKEAN, în cea mai (ne)așteptată zi din an, pe 21 decembrie, atunci când se sfârșește ceva sau începe altceva. Mie-mi pare excelentă ideea asta a lor de a uni okeanele pentru a “privi” prin versurile și acordurile lor planetele, aliniate și ele. Și mi se pare un eveniment de neratat pentru 21.12.2012.

Deocamdată, abia aștept să-i ascult live, în formulă nouă, cu cântări noi și cu-o energie prin care sper să mă mai înalț cu-o treaptă către mine.

Okean – ghid de călătorie

Legat de călătoria okeanului din fan în fan, iată ce proiect frumos s-a dezvoltat după ce albumul a aterizat la Timișoara: okeantimisan!

Diana Written by:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *