Lansare Demidulce

De câteva zile se tot agață niște vizitatori de blogul meu în urma unor căutări precum “demidulce”, “plus noi demidulce”, “plus noi”, “plus noi calator demidulce” și alte combinații care duc în aceeași direcție. E drept că și eu îi caut, dar nu pe Google, nici pe bloguri.

Îi caut pe băieții ăștia pe care mi-e dor să-i văd/aud și o să am ocazia asta foarte curând, pentru că Plus Noi lansează “Demidulce”, al doilea album, căruia îi făceam un pre-review de ceva vreme. Între timp am și achiziționat albumul, l-am ascultat pe drumuri, l-am ascultat de multe ori prin Timișoara când mi se făcea dor de munți și de casă, iar pe 29 octombrie, la Teatrul Prichindel, în Alba Iulia, îl voi asculta și live.

Am găsit și afișul lansării pe care am fost surprinsă să-mi găsesc și ozeneul:

Ora nu e încă stabilită, dar când o să aflu o să actualizez 20.00. Intrarea este liberă, albaiulienii iubitori de folk sunt așteptați cu mare drag și nu numai ei, că și fanii din alte orașe au aflat de eveniment și deja s-au anunțat.

Am mai aflat și că băieții de la Plus Noi vor avea niște invitați speciali, și-anume Adi Mitescu din Teiuş  şi Iulian Timar din Mediaş. Va fi prezent și Marius Popa, cu care Plus Noi a colaborat pentru acest album.

Vă mai las două motive:

Susţinători: Grupul Skepsis şi ATE Trascău Corp Zlatna.

Diana Written by:

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *