PRbeta – pentru că se poate

Doamnele online-ului timișorean și nu, nu greșesc când zic asta, anume Cristina_TM și Nebuloasa, organizează cea mai regională și mai exact prima, conferință de PR. Recunosc că am fost martoră la niște pregătiri, brainstorming și altele și cred că o să fie cu siguranță cea mai. Se petrece în 12 mai la Hotel Timișoara, iar mai multe puteți afla pe 10 martie pe PRbeta.ro unde momentan vă puteți abona.

Conferința va aduce nume mari din PR-ul românesc din mai multe orașe, dar și presa și bloggerii care lucrează cu oameni de PR și toți vor discuta despre relațiile dintre ei. Eu una, sunt tare curioasă ce va fi și am impresia că voi învăța una-alta, acum că începe să mă preocupe și pe mine oareșcât domeniul.

Am mai fost la evenimente de genul, singurul în Timișoara fiind cel cu TimișoaraNoastră din vară unde am cunoscut oameni faini, am parcurs părțile interesante ale orașului și am văzut cum cele două ființe amintite au organizat, împreună cu alte ajutoare, un eveniment onlineoturistic foarte de excepție. Așa că mă aștept la ce e mai bun și productiv de la conferința asta. Sunt curioasă de speakeri, de reacții și de modificările ce sper că vor urma în ograda asta.

Diana Written by:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *