PRbeta – tot mai aproape

Gata, e oficial, s-a lansat și site-ul! De Prbeta.ro vorbesc. Site-ul arată incredibil, se vede că e muncă de echipă, una ce se înțelege și doar din gânduri nerostite și priviri. Curând, va avea apărea și un blog.

Se știe deja că în 12 mai la Hotel Timișoara din, bineînțeles, Timișoara, se organizează prima conferință regională de comunicare 2.0 și PR. Se vor dezvălui lucruri din care mulți avem de învățat. Exemple practice și întâmplări. Cum să și cum să nu, dar mai ales încotro?

CristinaTM și Nebuloasa sunt cele care se ocupă de acest lucru, iar lista de speakeri o găsiți atât pe site-ul amintit, cât și la Cristina pe blog. Vor fi prezenți bloggeri de seamă, jurnaliști și PR-iști la fel.

Doritorii se pot înscrie începând cu 20 martie. Aștept cu curiozitate și interes prezentările. Mai ales că totul se petrece în orașul spre care-mi doresc tot mai mult să mă îndrept. Așadar, în plină primăvară, vor curge evenimentele pe malul Begăi. Eu una sunt încântată că voi fi prezentă, mai ales că am susținut, e drept că mai mult spiritual, acest proiect. Și s-a lucrat mult, dar foarte puțin față de ce urmează.

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *