Vizitatori din Alba

Ai blog? Foarte bine. Automat ai și vizitatori și, în cel mai fericit caz, folosești Google Analytics. Makavelis ne întreabă cam câți vizitatori din acest județ ne calcă pragul blogheristic. Poți foarte ușor să verifici (Visitors >> Map Overlay) și să dai de știre ori într-un comentariu aici, ori, mai bine, la postarea lui Andrei. Așa o să aflăm și noi cam câți albanezi citesc bloguri și ce bloguri vizitează mai des.

Hai că n-o fi așa greu, chiar de am auzit, stupefiată oarecum, la ultimul blogmeet de Alba, că unii, deși au blog de ceva vreme, nu folosesc Analytics-ul. Păi treabă e asta? Contorizați-vă, orice ați scrie, mai ales dacă susțineți că n-aveți jurnale personale, ci scrieți pentru cititori. În cazul ăsta, statisticile ar trebui să fie pentru voi, nu le evitați!

Spre exemplu, eu am avut 183 de vizite din Alba Iulia în ultima lună și vreo 20 din Aiud. Bineînțeles că am și de pe marte. De unele știu, de altele nici nu vreau să aud, însă se pare că semi-planetele inventate nu sunt monitorizate. Dar și marțienii au auzit de bloguri.

Diana Written by:

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *