Plus Noi, dar alții

Cine-mi citește blogul știe ce înseamnă pentru mine  Plus Noi, niște folkiști ai muntelui, iubitori de frumos, cântăcioși, prietenoși și de care mi-e dor.

De data asta, renunțăm la acești Plus Noi și îi susținem pe alți ambițioși ce au ales acest nume pentru echipa lor.

Județul Timiș este reprezentat de o mână de elevi la Școala lui Andrei și are nevoie de voturi. Proiectul trebuie menținut în primele 11 poziții pentru a primi locuri în Tabară lui Andrei și finanțare din partea Petrom.

Proiectul respectiv aparține unei școli mai mici, Școala Răchita, și voturile nu prea zboară, tocmai de aceea s-au gândit la o promovare online, că așa le stă bine, să se facă auziți.

Finanțarea pe care ar putea să o primească ajunge la 5000 de euro pe care ar dori să-i investească în ecologizarea malurilor râului Bega din zona pădurii Dumbrava, dar și prin împărțirea de anunțuri în localitate, în căutarea de voluntari.

Totodată, se știe, elevii sunt foarte dornici să ajungă în tabăra promisă cîștigătorilor, că doar sunt copii și le știm bucuria și entuziasmul. Așa că, echipa Plus Noi a lansat proiectul Esența Vieții (voturi, aici și tot aici e și prezentarea proiectului).

Eu îi susțin, le doresc baftă și un proaspăt La Mulți Ani cu ocazia acestei zile!

Au mai scris: Ale Palconi, Cristian Sitov, Cristina TM, Nebuloasa și Ciprian Huțiu.

Diana Written by:

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *