Plus Noi la “Ziua de Mâine”

Aveam cândva un vis prin care se făcea că patru băieți și o chitară (uneori două), vor cânta la Timișoara  și-i vor asculta bloggerii de acolo, care se vor îndrăgosti de cântecele lor și vor da vestea mai departe. Plus Noi n-au ajuns încă-n Mica Vienă, dar la Festivalul de Folk “Ziua de Mâine” de la Alba Iulia vor fi prezenți în grupul de bloggeri acreditați și doi care vin chiar din orașul unde sper, vor ajunge  cândva și băieții cu demidulcele.

Plus Noi e grupul folk de care sunt mândră și pe care abia aștept să-i asculte și alții live. Ei vor cânta sâmbătă, 12 noiembrie la ora 16:00, tot la Teatrul Prichindel, unde-au avut și lansarea.

Totodată, la ArtCaffe Downtown, în aceeași zi, doar că la ora 10.30, vor avea și lansarea oficială pentru presă, deci nici să vrei, nu-i poți rata. Și mai mult, am aflat de pe blogul lor și că pregătesc o surpriză pentru ultima seară de festival. Abia aștept să-i ascult iar.

sursa afiș: folkplusnoi.blogspot.com

Organizator: Consiliul Județean Alba

Parteneri în organizare: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia, Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Alba Mall, Art Cafe Downtown

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *