La mulţi ani, cu sănătate!!

În afară de faptul că ofertele de revelion mi-s şi puţine şi deloc atractive, ca să-mi întărească dorinţa de a sta acasă vine şi oferta de boală. Nas înfundat, gât în piuneze, tuse seacă etc. Toate în stadiul lor forte.
Poate nu o să fie atât de rău. Ar putea fi chiar interesant să stau şi să cârcotesc cu ai mei în faţa televizorului până mi s-ar lua şi-aş începe să răsfoiesc internetul. Cât de tragic. De revelion pe net.
Apoi mi-aş aminti vorba aia aiurea : « ce faci în noaptea de revelion, asta vei face tot anul«, şi aş pune mâna pe o carte bună pe care aş savura-o preţ de vreo câteva ore. Noaptea e lungă. Pun şi un film pe listă. Aici e de gândit ce film ar merita văzut în noaptea de revelion. N-aş vrea să văd porcării tot anul.
Şi, cu chiu – cu vai, va trece şi noaptea asta şi anul ăsta şi boala asta că nu o mai suport. De la noul an vreau în primul rând sănătate. Şi minte, mai multă minte că se cam pierde. Şi… îmi vreau prietenii mai aproape. Mult mai aproape. Şi lista ar putea continua cu : un meniu nou la cantină, sesiune uşoară, un ger mai blând la Sibiu ş.a.m.d !

Un an nou sănătos vă doresc, plin de bucurii şi de iubire !! Vă pup !

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *