Flowers

Situată în cel mai vizibil și central loc cu putință, dar deloc la vedere, că multe au fost dățile când căutam locul și trecusem deja de el, reușește să fie locul unde m-am simțit cel mai bine în Cluj. Am fost cu ani în urmă aici și m-am minunat de lumini, oameni și varietatea de ceaiuri. Am fost în prima zi de Cluj ca student și am rămas mască să-mi aud feblețea argentiniană în boxe.

Merg de multe ori cu drag pentru un ceai picant. Și după fiecare examen am savurat cea mai bună cafea, cea cu marțipan. Sunt mulți oameni îndrăgostiți de ceainăria asta. Cine n-o are la inimă sigur e deranjat de faptul că nu servesc bere. Dacă reușești să te scufunzi în fumul gros ce vine valuri și să te bucuri de conexiunea la internet (care e decentă), aici e un loc numai bun. Flori la fereastră, fado și muzică cât se poate de liniștită și surprinzătoare în surdină, lumini simparice și tablouri ce-ți umblă prin gânduri.

Îmi place în Flowers. Mai ales atunci când am nevoie de momente cu mine, îmi fac curaj să ies din casă, mă așez la prima masă pe care o găsesc liberă și-mi ascund undeva gândurile ca să mă pot uita la oameni. Să îi admir, să le urmăresc gesturile și trăsăturile. Iar în același timp eu să dispar din raza lor, să mă dizolv. Numai în Flowers am senzația asta și e incredibil ce bine merge unsă cu marțipan.

Diana Written by:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *