Una scurtă cu ecologiști

Cunosc un cuplu foarte fain, aș spune că cel mai fain, dar oamenii îmi citesc blogul și poate și-o iau în cap. Sunt iubitori de natură și toate cele, însă nu vreau să mă lungesc acum cu descrieri, că ei ar cam merita fiecare o postare în parte. Poate altădată. Oricum, pot spune că am asistat la multe priviri ori discuții ascuțite sau pișcate aruncate de unul altuia, dar de departe cea mai simpatică fază a fost următoarea.

Nevasta își petrece weekend-ul acasă cu o prietenă, se uită la filme, se hăhăie la Robotzi și mai ales la Simon’s Cat, gătește o spaghetă și bea un vin. În timpul ăsta, soțul se cațără pe munți cu încă vreo 10 oameni, descoperă zăpezi topite și se oprește la o pălincă de întoarcere. Întâlnirea are loc în birtul vestit al planetei, la Ana. Soțul îi întinde nevestei un ghiocel și două brândușe (parcă).

Ea: Nu le vreau, ți-am zis să nu-mi vii cu de-astea acasă!

El: Dar nu le-am rupt euuu, le-am găsit rupte, ce puteam să fac? Ia-le acum!

Ea: Of, ți-am zis că nu-mi place!

Mno, mai rar femeie care să nu se bucure când primește flori, ori de unde ar fi ele culese sau cumpărate. Și care lăcrimează când vede reportaje despre adăposturile de urși din zona Bv. Și nu numai, că are cârcă de calități gingașe-n spate.

Diana Written by:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *