Habităm printre colaje

De 1 decembrie am descoperit un loc foarte drăguț în Alba Iulia. Este vorba de Habitat, un băruleț simpatic din cetate, în Ravelinul Sf. Ștefan, un loc unde te poți relaxa la un ceai, o cafea și nu numai, poți savura câteva clipe printre prieteni, ascultând cele mai interesante și neașteptate melodii sau poți urmări diverse proiecții, expoziții ori participa la felurite evenimente culturale.

Încă de la lansare, Habitat, prin concept şi abordare, va motiva şi impulsiona viaţa artistică din Alba Iulia si va impune în mediul urbei noastre noi standarde de calitate.

Aseară am trecut iar pe la Habitat, de data asta cu mai mult entuziasm în spinare, căci știam că în perioada 8-11 ianuarie se organizează un workshop de artă, mai exact, toți cei care vor călca pragul loculului în această perioadă, vor putea să-și lase imaginația să zboare, vor fi îndemnați să fie creativi și să realizeze cele mai simpatice și inspirate, mai mult sau mai puțin, colaje, la Open Doors – Collage Workshop.

Bineînțeles, văzând câte idei colorate se lipesc de planșete, n-am rezistat și ne-am jucat și noi puțin. Plecând de la tema “irelevant” de care ne-am ținut cu îndârjire, am lipit sclipiri de “geniu”, decupate din revistele pe care mai că nu le-aș fi distrus, ci aș fi preferat să le iau acasă la răsfoit.

Toate “lucrările”, probabil chiar și cele irelevante, vor fi expuse la Habitat. Dacă sunteți prin Alba Iulia zilele acestea, puteți pune pauză grijilor sau le puteți transforma în “artă” până miercuri, 11 ianuarie, la 20:00 vineri, 13 ianuarie (s-a prelungit perioada de creație).

Diana Written by:

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *