Felicitări pentru clujeni (și nu numai)

Update: De mâine voi fi la Sibiu și voi avea felicitări pentru vânzare! bine-am zis că pentru clujeni și nu numai. despre ce e vorba, dacă abia acum citești textul, afli mai jos!

Face niște fotografii oarecum simple, în care surprinde stări complexe din colțurile uneori umblate prea puțin, ale locurilor de unde a fost și nu numai. Prin lentila sa, Andu descoperă și imortalizează parcă noi sensuri ale unor imagini, unele care te trimit în vis, după o singură privire. Și pe cele mai reușite, fotograful le transformă în felicitări.

Zilele trecute l-am întâlnit și eu în Piața Unirii, e drept n-a fost întâmplător, și am cumpărat trei. Una costă 4 lei, iar pe spatele fiecăreia, Andu lasă o vorbă de duh care se potrivește mănușă cu imaginea și care e smulsă fix de prin ungherele minții sau mai degrabă, ale sufletului său. Așadar, dacă vreți și voi felicitări cu “suflet”, acoperite cu-o imagine de reverie, în vremurile astea în care nu ne mai săturăm să consumăm online-ul, eu vă invit pe blogul lui, unde puteți vedea și comanda felicitările.

Pentru un strop de senzație a obiceiurilor de altădată, în care ne regăseam tremurând de bucurie în fața căsuței poștale, puteți să îmi dați și mie un semn și vă voi îndruma către Andu, pe care îl puteți găsi prin diverse cafenele, ceainării și terase din orașul de pe Someș.

sursa foto: Andu Boariu

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *