Primele vești despre Peninsula 2012

*continuăm seria veștilor despre festivaluri

Anul trecut am fost pentru prima dată la Festivalul de Muzică de la Târgu Mureș, Peninsula. Ba chiar mi-am calculat ziua demisiei și perioada de preaviz în așa fel, încât să ajung din prima seară la seria de concerte inedite. Am pornit cu ozeneul și trei zile am respirat muzică. N-am putut sta până la final și chiar și acum regret că l-am ratat pe Gentleman. Anul ăsta voi fi mai atentă la program și-mi voi gestiona altfel timpul.

1o ani de festival, a doua ediție pentru mine (sper)

Festivalul Peninsula de la Târgu Mureș împlinește 10 ani. Între 23 și 26 august, iubitorii de muzică bună, care vor să meargă la concertele de pe malul Mureșului, vor plăti biletele de intrare la jumătate de preț. Organizatorii au anunțat că anul acesta, cu 100 de lei de căciulă, persoanele interesate, pot participa patru zile la festival, în timp ce biletul pentru o singură zi va costa 40 de lei.

De ieri a început vânzarea biletelor pe eventim.ro. De la 1 august și pe întreaga durată a festivalului, abonamentul crește la 140 lei, iar biletul pe zile, la 60 de lei.

Iată ce grăiește directorul festivalului, Bodor László:

Ne-am dori să sărbătorim cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alături la petreceri şi la ediţiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis să fixăm preţuri accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutăţi financiare să împiedice peninsularii să ne fie alături la această ediţie specială. Fanilor noştri le transmitem că vor putea revedea pe scena Peninsula anul acesta staruri de la ediţiile trecute care au făcut să răsune Valea Mureşului de bună voie şi distracţie!

Tot el mai zice că nu se reduce calitatea evenimentului odată cu scăderea prețurilor de intrare. Asta vom vedea, pe măsură ce se anunță artiștii. Momentan, se știe sigur că vor cânta la Peninsula: ATB (trance), Josh Gallahan (electronic), Babylon Circus (reggae-ska), Rotfront (raggamuffin), New Model Army (punk modern).

Foto de anul trecut

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *