Dub Mafia vă aşteaptă la Cluj

UPDATE:

Cele două persoane care primesc invitațiile la Dub Mafia sunt Szidonia Vrencsan și Andrei Rafai. Mai multe detalii vor veni pe mail.

————————————–

Dacă sunteţi clujeni cititori de bloguri, urmăritori de twitter şi atraşi de Facebook, sigur aţi aflat că vin cei de la Dub Mafia la Cluj-Napoca. Mai exact, pe 18 august, în Boiler Club (loc unde-au ajuns şi minunaţii de Dj Krush şi Telepopmusik).

De asemenea, poate-aţi observat că au început să curgă şi invitaţii pentru cei care vor să participe la acest eveniment marca Grolsh, unde se pare că numai pe bază de invitaţie se asigură accesul.

Asta înseamnă că e un party la care nu-ţi prea vine să lipseşti, cu-atât mai mult dacă dubstep-ul, chillout-ul, bass-ul şi drum’n’bass-ul fac parte din playlist-ul tău de zi cu zi. Astfel, am să ofer şi eu două invitaţii duble, că aşa e frumos.

Cele două persoane care primesc invitaţiile trebuie să lase într-un comentariu aici cu numele şi un link către o cântare a la dub mafia preferată. Dacă-mi place şi mie, invitaţia e câştigată.

Diana Written by:

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *