Of-ul zilei

Extras din agenda pe care o plimb cu forţa peste tot…:

Într-unele zile nici nu-mi vine să vin la facultate. Mă trezesc cu greu, dar nu mă simt deloc odihnită şi în stare să încep o nouă zi, să merg la cursuri şi să prind informaţia, să fiu activă la seminarii… Iar acum, de când cu Sibiul Universitar, nu mai am nici timp nici chef de nimic. Plus că n-avem tehnoredactor… Sper ca în timp să mă pot transforma pe mine într-unul, altfel nu vom răzbi, nimeni nu vrea, nimeni nu încearcă.
Sunt la curs şi mă plictisesc. Cursul e interesant de altfel iar profa e foarte ok, însă eu nu. Pe lângă asta, lovită de somn, m-am pus mai în spate şi nici nu am ochelarii la mine. Şi parcă nici nu aud bine. Şi? Şi mă plictisesc. N-am nicio carte la mine, niciun ziar, nimic! Şi astfel încep să scriu şi înşir aceste aberaţii pe hârtie.
Hmmm… să fac iar pe observatorul? Ok. Tipul din faţa mea citeşte un SMS şi între timp îşi aranjează cureaua de la pantaloni. Stă picior peste picior şi face integrame. Are teneşi kenvelo, cred, nici până acolo nu văd prea bine.
Tipa de lângă el râsfoieşte un catalog Avon cu repeziciune. Neinteresant.
Între timp, profa spune ceva despre gândaci prăjiţi… Nu reuşesc să îmi dau seama la ce se referă, aşa că-mi arunc ochii pe următorul rând.
Aici se pare că lumea e destul de atentă… se pare!
S-a ridicat profa, scrie ceva pe tablă, degeaba, nu desluşesc. Îmi afund şi mai tare ochii în agendă. Tipa din stânga mănâncă bake rolls, nu pot să nu o aud ronţăind, mi-e foame. Pe lângă un pătrăţel imaginar de ciocolată şi puţină prăjitură cu măr, nu am reuşit să bag altceva pe sub nas.
Iar s-a ridicat profa ca să noteze ceva, parcă spunea ceva despre familie. Mi-e dor de mama, nu cred că mi-e dor îndeajuns încât să vreau să merg acasă prea curând.
Un coleg doarme, el tot timpul doarme. Tipa din stânga, care e de fapt în dreapta, am observat eu între timp, rupe nervoasă punga de bake rolls, cred că a ajuns la ultima firmitură. Are cizme… roooooşiii??? Eww.. Profa zice ceva de mărci de cosmetice şi întreabă ceva (n-am reuşit să înţeleg ce) iar din sală se aude “DA” şi “NU”
Cred că ar trebui să mă opresc din scris.

Voi sigur v-aţi oprit din citit.
P.S. – am amintit de unele produse în text, nu că le-aş simpatiza, sau pt reclamă, dar mi s-a părut potrivit dacă tot am scris în timpul unui curs care se leagă de publicitate.

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *