Aşa, ca de final

Chiar nu vreau să îmi închei anul, bloggeristic vorbind, cu o postare despre seminţe. Şi nici cu 69 de postări, că nu e un număr atât de rotund precum pare. Dar nici cu ceva gen “new year’s resolutions”. Nu că n-ar trebui să-mi fac promisiuni şi planuri pentru noul an. Însă tocmai de aceste obiceiuri m-am săturat… “a promite”, “a încerca”.

De prea multe ori m-am dezamăgit pe mine încercând să-mplinesc felurite promisiuni. Nici de verbul “a aştepta” nu sunt prea mulţumită. Iar “schimbarea” mă sperie, pentru că nu se mai produce. Dar încă sper! Asta pot să fac şi anul următor.

Lista pentru anul nou am pregătit-o deja, dar am şi ascuns-o. Am să o revăd, cel mai probabil, la anul pe vremea asta. Ca să fiu măcar mulţumită, cred că ar trebui să o dezgrop abia peste câţiva ani. Oricum, privind pe lista ce o întocmeam acum un an, am rămas oarecum uimită. Nu am învăţat să înot sau să schiez, însă am făcut un curs la cji şi am câştigat un concurs foto. Plus alte mărunţişuri.

Dar cam atât cu listele, că deviez de la subiect (care o mai fi şi ăla)! Mai e prea puţin până în noul an. Cu ăsta mi-am cam încheiat socotelile, chiar dacă unele dau cu virgulă. Am văzut şi ultimul film al anului şi nu, nu era unul din 2009, ci am revăzut Little Miss Sunshine. A mers ca uns, exact unde şi cum trebuia.

Păi, nu-mi doresc decât să vă urez un an bun, liniştit şi de ce nu, unul cum nu aţi mai avut până acum. Şi cu câteva puncte de pe liste (fie că sunt doar imaginare) bifate. Şi vă îndrum spre noul număr din Cuvinte online, o publicaţie care poate pe plan estetic lasă de dorit (n-am să enumăr câte probleme ne-au pus în situaţia de… aşteptare), dar care creşte sub ochii echipei cel puţin; una căreia m-am dedicat cu drag, cu răbdare, dar şi cu nervi (recunosc!). Publicaţia unei echipe căci, până la urmă, prea puţine lucruri reuşim să le facem de unii singuri.

La mulţi ani, blogosferă!

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *