Dark Glam – The Halloween Party – Alba Iulia

Vine Halloween-ul și nu știți pe unde să vă mascați și să vă beți noaptea împrumutată de peste ocean? Dacă sunteți prin Alba Iulia, iată ce zice un prieten care organizează un party în spațiile Ryma:

Haideți să trecem împreună granița jumătății înfrigurate a anului plini de căldura verii, vine iarna și vrem să mai dănțuim o dată pentru amintirea soarelui.

Vă așteptăm să vă bucurați alături de noi în cea mai fantastică atmosferă, să ne dedicăm energia în alungarea spiritelor rele care ar putea să treacă poarta celor două tărâmuri, să ne ascundem de demonii care ne urmăresc și să-i aruncăm în volbura șemineului, a muzicii, si a dansului.

Împreună vom petrece noaptea când se deschide poarta spre tărâmul întunecat.

Ne vom ascunde sub măști de demonii care ne urmaresc și îi vom alunga prin dans.

Vrem sa danțuim pană nu mai rămâne fir de praf, prejudecată sau strigoi.

Vă veți bucura de mere glazurate, povești cu fantome, filme horror, atmosferă feerică, personaje de basm, și căldura semineului nostru înmiresmată de sunetul halucinant al muzicii.

Vrem să veniți cât mai camuflați in spiritul nopții; drept urmare celor care se vor deghiza le vom răsplăti strădania cu bunătăți alese; iar celor care reușesc să vă păcălescă atat de bine încât să-i confundați cu fantasme le vom da un premiu special, voi îi alegeți.

Nici celor care se vor hotărî în ultimul moment și vin nepregătiți, nu le vom răpi plăcerea balului mascat, drept urmare le vom oferi o mască la intrare.

Să ne vedem cu bine 🙂

Saturday, October 30 at 10:00pm – October 31 at 8:00am. Dark GlamThe Halloween Party – Spațiile RYMA – Acces dinspre Caroline (drumul spre PUB 13) – intrare 10 lei.

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *