Am fost la Arad

Joi. Nici n-am scăpat bine de muncile zilei, că m-a sunat Cristina să-mi spună că mergem la Arad. Bineînțeles, n-a mai fost nevoie de niciun “vii la Arad cu noi?”, că domnița deja știe când și unde să mă cheme, în funcție de moment, de stare. M-a simțit ea mai plouată și uite că a venit rapid cu tratamentul.

Eu am mai trecut prin Arad, acum mulți ani când veneam cu autocarul la Timișoara, însă sigur nu prin zona centrală. Acum am avut ocazia să văd, din mașină și vreo 15 minute de pe stradă, cât de frumos e centrul orașului. Mă gândesc că nu doar centrul, însă atât am reușit să văd. Și pentru că e atât de aproape de Timișoara, intenționez ca într-un viitor weekend mai liber, să iau Aradul la pas.

Scopul acestei plimbări a fost, mai pe scurt, #SalutArad, pentru că este și aici o mână de bloggeri care ar vrea să se întâlnească și să discute mai des. Cred că au avut un prim pas numai bun, chiar de au mai încercat înainte, din ce am înțeles. E important ca lumea să se adune la o poveste și dincolo de taste chiar dacă legăturile dintre ei s-au format prin fibră optică.

Cam așa a fost și la Alba Iulia. Au insistat câțiva bloggeri, dar a fost zadarnic o perioadă, până când au organizat un blogmeet mai măricel, însă nu se știe cum și dacă vor mai fi următoarele. Poate e un fel de problemă a orașelor mici, nu știu, important e că lumea începe să facă ceva în privința asta.

Și pentru că atât socializarea, cât și berea sunt foarte bune, la Arad au avut loc și niște discuții mai serioase, să nu o luăm pe arătură. Alexandru Bleau a vorbit despre Social Media și Facebook (trebuie să găsesc prezentarea pe undeva, s-o rumeg), Mihai Jepan a prezentat un proiect, e vorba de  YouClubVideo, iar Cristina ne-a povestit despre PRbeta, de care știți deja. Pe lângă asta, Cristina a oferit și o invitație la eveniment unei bloggerițe arădene.

Au mai fost prezenți (cu foarte puțini am interacționat, mai mult cu timișorenii cu care am mers până acolo):

* din Timișoara: Alex Bleau, Cristina, Alex Blogu, Dan (de_ce?), Alex, Mihai, Cosmin, @zsolty87 si Cata.

* de la Hunedoara la Arad și apoi de la Arad la Timișoara în Little Pub: Vis Urât si Denisa

* din Arad (aici recunosc că am furat link-urile): Marius, Dani, Victor, Adrian, Maddy, Sorin,   Robert Ille, Bianca, Costin, Gabi, Tomas, Denis, Mihnea, Claudiu, Florin.

Locul întâlnirii: o ceainărie drăguță, Ahmad Teahouse.

Diana Written by:

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *