Dor de Farmec

A venit momentul să vă povestesc despre experiența extraterestră a testării produselor de la Gerovital Pant. Și scriu cu dor, că iar am plecat în grabă spre sărbătorile de acasă și am uitat cam tot, de data asta nu în cutie, ci pe raftul din baie.

Ei bine, nu m-am înverzit, precum credeau unii, nici de ciudă, nici de la produse, din contră, am căpătat culoare umană. Că în lista aia despre cuvintele cu care aș asocia Farmec, eu aș fi spus uman. Da, e natural, simplu, original, fin, dar pentru mine e uman, eu fiind mai marțiană de fel. E palpabil și cu efect. E drept că am fost puțin mai norocoasă pentru că a trebuit să scriu doar acum. Am reușit astfel să testez produsele ca la carte. Mai puțin crema hidratantă cu care am să și încep:

  • crema hidratantă de la Farmec mi-a rămas cel mai străin produs. Nu-i contest calitățile, dar nici nu i le cunosc. Asta pentru că nu folosesc astfel de creme decât iarna. Nu pentru că-mi încarcă tenul, deși mi-e puțin tentat să se îngrașe după câteva straturi, însă mi-e suficient de hidratat. Dar ca bază de machiaj, cred că e numai bună. Aștept zilele cu vânt și ger pentru a o folosi.
  • demachiantul de la Farmec e destul de epic, aș zice. Tocmai de aceea n-am mai folosit crema. După ce-mi curățam mutra încărcată cu tot ce s-a adunat peste zi, îmi simțeam pielea suficient de proaspătă și nu mai era nevoie să aplic altceva.
  • crema anti-imperfecțiuni, însă, este produsul meu preferat. Știu că nu doar al meu. Chiar dacă am avut numai mostre, am reușit să folosesc cu carul și încă mai am. Și i-am observat și efectele. Cu toate că am folosit-o numai seara, că dimineața abia reușeam să-mi spăl ochii și să părăsesc domiciliul, crema mi-a ajutat tenul să arate mai neted.
  • serul contur pentru ochi și buze e o minunăție, un fel de gel finuț care-ți lasă zonele respective foarte delicate și moi. La fel, l-am folosit seara ca să-și facă el de cap cu zonele sensibile până dimineața. Și n-a dat greș.
  • crema anti-rid care era tot în mostre a ajuns zilele astea acasă, în dulăpiorul mamei mele. N-are blog, însă o va testa cu siguranță cât de repede.

Ce-am reușit eu să fac pentru campania asta? Ei bine, pe lângă postările de pe blog, testările vesele și efectele pe care le-am observat zilnic, am împărțit la muncă aproape toate mostrele primite [mai puțin cele anti (imperfecțiuni și rid), pe care le-am păstrat pentru mine și mama].

Le-am dat colegelor din întreaga sală mostre pentru un like. Și băieților la fel, celor cu care mi-am permis și de care știam că au câte o doamnă acasă. La fel am făcut și cu stickerele pentru mașini, le-am vândut pe like-uri șoferițelor și viitoarelor șoferițe din firmă.

Ce puteți să faceți voi pentru această campanie? Like la pagină, like la poze, la postări, share, tweet, retweet, strigăte și șoapte în toată lumea cremelor.

Și colegele mele din echipa Onlineritzelor cu Farmec au scris despre produse. Vă invit să vedeți și să ne susțineți: Ruxa, Nebuloasa, Alina, Oana, Mirona, Miruna, Cristina, Denisa, Andreea și Corina.

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *