PRbeta Workshops la Cluj-Napoca

Inițiativa domnițelor care stau în spatele PRbeta este lăudabilă. Mă refer la PRbeta Workshops – cursuri de comunicare online – gratuite pentru studenți și masteranzi (organizate de PRbeta și Romtelecom). De asemenea, de lăudat e și faptul că nu s-au limitat la Timișoara, orașul de baștină al conferințelor PRbeta, ci Oltea Zambori și Cristina Puțan au ales încă 3 centre universitare serioase (Iași, Cluj-Napoca și bucurești) și au umplut calendarul de toamnă-iarnă cu niște sesiuni de cursuri pentru 15 studenți/oraș, susținute de unii dintre cei mai pregătiți profesori din domeniul comunicării online, pr-ului și social media:

•    Alina Crâncău, Online Communications Specialist la Farmec
•    Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR
•    Victor Kapra, consultant in comunicare online
•    Dragoș Alexa, specialist in branding
•    Corina Săftescu, profesor asociat la facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii de Vest Timisoara
•    Răzvan Baciu, owner la Compania de Online

Cei enumerați mai sus vor veni la Cluj-Napoca, între 12 și 17 noiembrie, pentru a instrui 15 studenți/masteranzi, care vor putea apoi să pună în practică ce au învățat, prin internship-uri la companiile partenere PRbeta.

Înscrierile se fac până în 3 noiembrie, prin formularul de pe site-ul evenimentului sau printr-un mail cu un CV și-o scrisoare de intenție la adresa: contact [at] prbeta . ro.

Cursurile se desfășoară cu o frecvență de 1/zi, timp de 6 zile. Fiecare workshop se desfășoară pe durata a 4 ore și include o perioadă de predare și o perioadă de aplicații practice ale cunoștințelor. Interviurile au loc în perioada 5 noiembrie – 9 noiembrie.

Nu ratați o așa șansă dacă vă interesează o carieră în domeniul comunicării!

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de Asociația PRbeta, în colaborare cu Romtelecom. Evenimentul este organizat cu susținerea City Plaza Hotel, Siemens și cu sprijinul KissFM, 24FUN, Best Jobs, AIESEC.

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *