#drumulmingii la Timișoara

Iată că domnul Chinezu a ajuns cu campania Drumul Mingii și la Timișoara. Și sufletist cum e el, ne-a adunat, pe unii prin mail-uri, pe alții mai harnici din superbul Little Pub și ne-a scos la bere. La Porto Arte, mai exact, acolo unde mi-am băut eu primele nefiltrate și unde m-aș fi nefiltrat și azi, dar spre mirarea și tristețea mea, a celorlalți bloggeri, dar mai ales a Chinezului, care n-a băut deloc Timișoreana nefiltrată, oamenii nu erau pregătiți cu acest soi de bere. Bai n-a fost, Timișoreana normală a curs, iar noi am fost mai mulți decât credeam. A fost o seară faină, cu oameni veseli. Am băut, am mâncat, am povestit și-am râs. Și mai vrem.

 

Drumul mingii Timisoreana
Acesta este drumul mingii!

Eu recunosc că n-am mai văzut demult atâția bloggeri la un loc, decât pe la evenimente, și tare mult mi-ar fi plăcut să le mai fiu alături, dar m-am retras ca o omidă săptămânală ce sunt, că e cam marți și avem somn de recuperat. Dar abia aștept următoarea întâlnire, bineînțeles, cu oamenii simpatici din online. Și aici, unde am reușit să parchez într-un final, chiar sunt cu carul. Pe lângă asta, când mai vine un Chinez sau alt blogger de renume, lumea se adună instant. Și au venit și oamenii faini din Arad, mulți dintre cei pe care i-am întâlnit săptămâna trecută. Frumos la bere cu bloggeri, mici, copănele și cartofi prăjiți.

Păcat doar de barmanii hapsâni care știu calcula cu ceva sume în plus și care ne-au ținut în frig. Însă Porto Arte rămâne pentru mine cel mai nefiltrat loc și abia aștept, la vară, să servesc o Timișoreana direct de pe malul Begăi. Că apoi, ne descurcăm singuri, drumul spre Little Pub e pavat cu aceiași bloggeri și altă bere. Una despre care o să scriu în curând, una cu un post-gust mirific.

Diana Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *